COVID-19

På grund av coronaviruset COVID-19 som nu sprids i världen så är det nu viktigare än någonsin att vi respekterar alla riktlinjerna som är satta och att vi tar hänsyn till våra medmänniskor.
Vi på Lits Camping är inget undantag och vi gör nu allt möjligt för att försöka sänka smittrisken till våran personal och våra kunder. Vi följer Folkhälsomyndigheten restriktioner och håller oss uppdaterad.
Nedan ser ni alla åtgärder vi för gjort för tillfället!

Reception

Här i receptionen har vi satt upp avskärmning mellan personal och kund. Vi ser även till att sprita av all utrustning vi kommer i kontakt med samt ger till er kunder.

Ni kan även se skyltarna vi satt upp som anvisar er att hålla 1.5 m avstånd mellan varandra.

Omklädningsrum

I våra omklädningsrummen har vi satt upp skyltar som begränsar antalet personer i varje rum. Som ni kan se på skylten är det max 6 personer per omklädningsrum.

Sedan har vi markerat ut på golvet så man kan hålla minst 1.5 m mellan varandra.

Transporter och utrustning

Våra transportbilar har vi utrustat med avskärmning mellan baksäten och förare. Plasten är genomskinlig så det påverkar varken förare eller passagerare. Bilderna till vänster visar hur det ser ut.

Vi har 6 platser bakom föraren och 1 plats på passagerarsidan. Vi kommer utrusta bilen med skyddsmaskar som kan användas för personen som sitter på passagerarsidan.
Blir man fler än 7 personer så är det inga problem att ordna. Vi har fler bilar tillgängliga.


När det gäller paddlar, flytvästar och annan utrustning för kanoting / kayaking så kommer vi se till att sprita och tvätta all sådan utrustning efter användning. Därför är det extra viktigt att ni kommer upp med utrustningen till receptionen.

Stugor

Våra stugor kommer att kollas efter varje utcheckning och vi kommer att desinficera TV-dosor, handtag och andra ytor med hög smittorisk.

Kontaktinformation

Företag

Bokningsförfrågan

Grace Garcia Pettersen
Grace Garcia Pettersen
@GraceGarciaPettersen
Läs mer
Many things to do..perfect for the whole family. clean toilet and i like the kitchen too
Katarina Eckhardt
Katarina Eckhardt
@KatarinaEckhardt
Läs mer
Mysig campingplats. Mycket omtanke och fin skötsel. Trevliga och roliga detaljer. Massor med fritidsaktiviteter. Hit kommer vi troligen igen. Skönt att vi ska vara här en dryg vecka!
Daniel Ekstedt
Daniel Ekstedt
@DanielEkstedt
Läs mer
Mycket trevlig camping och mycket trevlig personal, vi var där häromdagen och badade med barnen, fin strand och fin botten i vattnet samt perfekt med en lekplats på stranden också, Hit kommer vi åka många fler gånger 🖒🖒🖒🖒🖒🖒
Malin Ekendahl
Malin Ekendahl
@MalinEkendahl
Läs mer
Blev glatt överraskad hur mysigt o fint det var. Trevlig personal!
Ida Kruth
Ida Kruth
@IdaKruth
Läs mer
Snyggt å rent. Trevlig personal och riktigt bra service. Nära bra fiske , och fina omgivningar.
Rolf A Westerlund
Rolf A Westerlund
@RolfAWesterlund
Läs mer
Bra och charmig camping,ordning och reda,rent.Nära till natur och fiske 6 gången vi är här
Föregående
Nästa