IMG_4557.JPG

Vi är så glada att äntligen få dela denna nyhet med er! Under vecka 30 (22/7-28/7) har ni chansen att få uppleva ett alldeles unikt äventyr!

I samarbete med Lars Nilsson på Creating Milestones har Lits Camping & Kanot skräddarsytt detta paket till er. Detta vill du inte missa!

Om Kanotturen

Ni utgår från Lits Camping och paddlar nedströms Indalsälven till Stugun. Denna tur är beräknad att ta 2 dagar. Längs vägen finns ett flertal fantastiska platser att stanna till vid för fika eller för att övernatta. Ni ankommer till Stugun den 23/7 där Lars, er klättercoach, möter upp er. Dagen efter kör ni igång med själva klätterkursen som varar i 5 hela dagar. Den 28/7 kommer vi och hämtar upp er och kanoterna och skjutsar er tillbaka till campingen. Önskar ni att åka vidare från Stugun på egen hand, går det självklart också bra.

Om Klätterkursen

Klätterkursen heter “Klättervecka nivå 1” och ger er alla verktyg för att bli en bra klättrare. Så här skriver Lars själv om kursen:

“Under den här klätterkursen får du möjlighet att börja helt från nybörjarnivå, inga förkunskaper alls krävs. Det är en av våra mest omfattande klätterkurser där vi både lär ut allt som krävs för att bli en självständig klättrare, men också tar ansvar för att du ska få den tid du behöver för att befästa kunskaperna under vägledning av en erfaren instruktör.”

För mer information om klätterkursen besök: Creating Milestones

Priser

För Kanot:

Vi ger alltid individuella kostnadsförslag i enlighet med dina behov. Vissa behöver hyra all utrustning medan andra har egen. Hör av er så gör vi ett kostnadsförslag till just dig!

För att läsa mer om priser, klicka här.

För Klätterkurs:

Klättervecka nivå 1: 6500 kr/person.

Erbjudande: 5600 kr/person om du bokar innan den 15/4 2019.

För att boka:

Skicka en bokningsförfrågan via vår hemsida, ring eller skicka ett e-mail.

Kontaktuppgifter hittar du här.

OBS! Se till att boka så snart som möjligt då det är ett begränsat antal platser!

Bokningsvillkor:

När du bokar hos oss gör vi en preliminärbokning till dig. När transportkostnaden samt klätterkursen är betald är din bokning bekräftad. Kanoter och utrustning betalas vid ankomst.

Om du av någon anledning måste avboka får du transportkostnaden tillbaka upp till 7 dagar innan. Är det mindre än 7 dagar kvar när avbokning sker ges inga pengar tillbaka. Undantaget är vid sjukdomsfall och du kan uppvisa läkarintyg.

OBS! Andra bokningsvillkor gäller för klätterkursen. 
Läs vilka bokningsvillkor som gäller hos Creating Milestones här.

 

 

Category

Tags

No Tag

No responses yet

Lämna ett svar