Storsjöcupen spelar årligen vecka 27, för 2019 är det datumen 1 juli – 7 juli som gäller.

Stugor

För Storsjöcupen (vecka 27) gäller veckohyra på samtliga stugtyper. Endast vid undantagsfall går det att boka enstaka nätter. Vid förhandsbokning tillkommer en bokningsavgift på 250 SEK/stuga.

Camping

Då trycket på boende denna veckan är stort tar vi ut högre priser på campingen. Detta eftersom vi måste ha fler anställda som jobbar för att tillgodose en hög servicenivå, samt för att kompensera för en högre belastning på el, vatten, avlopp, sophantering m.m.

För att belöna långliggare erbjuder vi däremot en särskild veckorabatt (se nedan), samt möjligheten att bo för halva högsäsongspriset 2 dagar före fotbollsturneringen (incheck 30 juni-1 juli).

Priser Storsjöcupen 2019. Priserna avser husvagn/husbil:

Datum

Pris per natt*

Inkl. el

Veckopris

Veckopris inkl. el

1 juli – 7 juli 1900** 2100**

*Duschar och wifi ingår i priset.
**Veckopriset gäller endast vid förhandsbokning minst 7 dagar innan incheckning. 

OBS! Veckopriset gäller oavsett vilka datum man bokar mellan 01.07-07.07.

Serviceavgift på 150 SEK tillkommer vid förhandsbokning på camping.

Tältpriser är desamma som under ”vanlig” högsäsong. OBS! Under Storsjöcupen accepterar vi inte tält med el.

Bokningsvillkor

När du bokar ditt boende hos oss så gör vi en preliminärbokning till dig, bokningsavgiften för stugor är 250 SEK. För att sedan bekräfta bokningen behöver har vi en betalningsplan där minst 50% betalas i januari och resterande i senast maj. I samband med inbetalningar får ni en bokningsbekräftelse. Samma gäller campingplatser där bokningsavgiften är 150 SEK och betalningsplanen densamma som för stugor.

Eftersom trycket på bokningar är oerhört högt under Storsjöcupen kan vi tyvärr inte erbjuda några pengar tillbaka vid avbokningar av stugor. Undantaget är vid sjukdomsfall och ni kan uppvisa sjukintyg.

Vid avbokningar av campingplatser kan ni få pengarna tillbaka upp till en vecka innan. Med undantag av avbokningar gällande ett helt fotbollslag/sällskap (d.v.s fler än 5 vagnar). Om avbokning sker med mindre än en vecka kvar kan vi tyvärr inte erbjuda några pengar tillbaka. Undantaget är vid sjukdomsfall och ni kan uppvisa sjukintyg.

Bokningsavgift betalas ej tillbaka.

Kontakta oss vid frågor.

/Lits Camping & Kanot

Category

Tags

No Tag

No responses yet

Lämna ett svar