För tredje året i rad kommer agilitytävlingen Storsjöhoppet hållas den 8-9 augusti hos oss på Lits Camping. För er som söker boende under den här helgen har vi både stugor och campingplatser att erbjuda.

Detta är ett mycket populärt evenemang och trycket på bokningsförfrågningar är högt. Detta tycker vi såklart är väldigt roligt och för att vi ska kunna säkerställa en hög nivå på service under denna helg så tar vi ut en högre serviceavgift i samband med bokning.

OBS! Särskilda priser gäller under Storsjöhoppet. Nedanstående priser gäller både vid förhandsbokning och drop-in.

Priser för campingplats:

Nätter  Exkl. el  Inkl. el 
2 630 SEK 710 SEK
3 870 SEK 990 SEK
Vecka (7 nätter) 1900 SEK 2100 SEK

*Duschar, slutstäd samt Wi-Fi ingår i priset.

**OBS! Dessa priser gäller både vid förhandsbokning och drop-in.

Priser för Campingstuga 8 kvm:

Nätter  1 person  2+ personer 
2 1080 SEK 1280 SEK
3 1640 SEK 1940 SEK
Vecka (7 nätter) 2495 SEK 3495 SEK

*Duschar, slutstäd samt Wi-Fi ingår i priset.

**OBS! Dessa priser gäller både vid förhandsbokning och drop-in.

Priser för Timmerstuga 16 kvm:

Nätter  Pris .
2 1730 SEK .
3 2595 SEK .
Vecka (7 nätter) 3995 SEK .

*Duschar, slutstäd samt Wi-Fi ingår i priset.

**OBS! Dessa priser gäller både vid förhandsbokning och drop-in.

Priser för Självhushållsstuga 35 kvm:

Nätter  Pris  .
2 2430 SEK .
3 3740 SEK .
Vecka (7 nätter) 5995 SEK .

*Slutstäd samt Wi-Fi ingår i priset.

**OBS! Dessa priser gäller både vid förhandsbokning och drop-in.

Städ:

Under evenemang är slutstäd obligatoriskt. Det är inräknat i ovanstående priser och innebär att när ni checkar ut ser ni endast till att diska och slänga era sopor i den gröna containern på vägen ut från området. Resten tar vi hand om!

Serviceavgift:

Under evenemang tar vi ut en högre serviceavgift (250 SEK för stugor och 150 SEK för campingplatser) för att kunna säkerställa en hög nivå på service innan och under evenemanget. Även serviceavgiften är inräknad i ovanstående priser.

För att boka: Campingplats

Boka direkt online, ring 0642-102 47 eller skicka ett e-mail booking@litscamping.com

För att boka: Stugor

Ring 0642-102 47 eller skicka ett e-mail booking@litscamping.com

OBS! Om ni är flera från samma klubb som vill boka så uppskattar vi om ni sammanställer allas bokningar i en bokningsförfrågan med namn, telefonnummer, e-mailadress till alla och vilken typ av boende ni söker. Det underlättar för oss och det är mindre risk för att det blir missförstånd och dubbelbokningar. Det är också större chans om ni önskar att stå/bo bredvid andra i er klubb att ni får det om ni bokar åt alla samtidigt!

Betalningsalternativ:

I samband med bokningsförfrågan är bokningen preliminär fram till vi mottagit förskottsbetalningen, först då är bokningen bekräftad. Förskottsbetalningen består generellt sett av första natten samt serviceavgiften och städ. Resterande betalas i samband vid incheckning. Man kan välja att betala hela beloppet på en gång i samband med bokning om man vill. Vi erbjuder antingen faktura, Swish eller kortbetalning online.

Bokningsvillkor:

När du bokar hos oss gör vi en preliminärbokning till dig. När bokningsavgiften samt första natten är betald är bokningen bekräftad. Det går självklart att betala hela vistelsen i förskott, men i vanliga fall betalas resterande nätter i samband med incheckning.

OBS! Vid avbokning återbetalas ej serviceavgiften. All annan eventuell förskottsbetalning betalas tillbaka upp till 7 dagar innan. Avbokas bokningen med mindre än 7 dagar kvar återbetalas ingen förskottsbetalning. Undantaget är vid sjukdomsfall och du kan uppvisa läkarintyg eller force majeure.

Category

Tags

No Tag

No responses yet

Lämna ett svar